Táplálkozás

A testépítő étrend alapjai

Ebben a cikkemben legfőképp arra keresem a választ, hogy hogyan kellene étkeznünk kezdetben. Az emberek testalkata nagyon eltérő egy elhízott embernek teljesen más célt kell kitűznie, így a táplálkozásuk is más lesz mint egy olyannak aki nagyon sovány. A cikkemben kalóriákra és makrotápanyagok arányára bontva számolok be az ajánlott napi mennyiségekről. 

Olvass többet

Hogyan legyen kockahasunk? Az alapok

Szálkásítás

Meg szeretnél szabadulni egy pár kilótól? De nem tudod hogyan tudnád elkezdeni? Vagy csak foglalkoztat a téma? Akkor olvasd el a cikkemet!

Olvass többet

Hogyan tudjuk a "rossz" ételeket lecserélni?

Számos étel van amely nem nagyon illeszhető be csak kis mennyiségekben egy egészséges étrendbe, azonban ezekkel a változtatásokkal, nem is biztos, hogy fognak neked hiányozni!

Olvass többet

Egyszerű trükkök melyek segíthetnek a fogyásban

Tudd meg mik azok a "trükkök" melyeket bevezetve a mindennapokba, segíthet a fogyásban, ezáltal előbb elérheted a céljaidat!

Olvass többet

Mit tehetünk az éhség ellen? 2 legfontosabb tipp

Úgy gondolom, hogy mikor valaki elkezd diétázni, kitűz egy célt (lefogy X kilót, kockás hasa lesz stb.), de nem sikerült neki ezt elérni. Nagyrészt az éhség miatt nem fog sikerülni. 

Mit is tehetünk az éhséh ellen? Most megtudhatod!

Olvass többet

Túlzott evés: mivel kerülhetjük el? | Mértéktelen evészavar betegség: tünetei, kezelése

Biztos sokatokkal volt már úgy, hogy elmentetek egy vendégségbe, vagy csak otthon elkezdtetek enni egy süteményt, csokit, nutellát (bármit) és arra eszméltetek, hogy nem tudjátok letenni! 

Erről szeretném megosztani veletek a saját tapasztalataimat, sajnos én is voltam ebben a cipőben és tudom mit érez az, aki teljesen elveszíti a kontrollt a táplálkozása felett.

Olvass többet

Fogyás 2 legfontosabb tényezője | Mik ezek? Miért ezek? Mitől fogyok?

Megálltál a fogyásban, tisztán eszel de mégsem fogysz? Most megtudhatod mi is a zsírvesztés mozgatórugója. Ezt a két szabályt betartva te is biztosan fogyni fogsz!

Olvass többet

Almaecet: Mit Mond Róla Tudomány? Mire Jó? | Hatásai, Mellékhatásai, Hogyan Készül?

Szerintem már sokan hallottatok az almaecetről (ha máshol nem akkor az én posztjaimban 😊). De vajon mi is ez? Miért is egészséges? Milyen előnyökkel jár, ha rendszeresen iszunk almaecetet? A mostani cikkben ezekre keresem a választ!

Olvass többet

Időszakos böjt a tudomány szemszögéből I. | Mi is ez? Kinek ajánlott? Időszakos böjt és a gyulladás

Egyre jobban terjed az időszakos böjt Magyarországon is! Sokan szeretnének ezzel a módszerrel fogyni, sokaknak ez kényelmesebb könnyeben tartható étrendet jelenthet.
Ideje megnéznünk az ezzel kapcsolatos kutatásokat! Most mindent megtudhatsz az időszakos böjtről! :)

Olvass többet